Felhasznált anyagok

Mi a Tabi Kaptár Kft-nél a gyártott bútorainkhoz (követve a nagy bútorgyártók diktálta trendet) elsősorban kedvező ár/érték arányú laminált forgácslapot alkalmazzuk. Természetesen a minőség terén itt sem tűrünk kompromisszumot: kizárólag a legjobb minőségű Falco, Egger, Kronospan és Kastamonou lapokat használunk, amelyeket nagy gondossággal dolgozunk fel.


Festett, fóliás esetleg tömör fa frontra vágyik?

Ez sem probléma! Jöjjön be hozzánk, és katalógusainkból válassza ki a számára legjobban tetsző frontokat és mi beszerezzük Önnek a bútorához megfelelőt.
Bár a fóliás, festett és tömörfa frontok magasabb árkategóriát képviselnek, de megjelenésük egyediséget és minőséget sugároz bútorának. Ha önt a letisztult, egyszerű formák érdeklik, az sem gond; válassza ki az Ön számára legjobban tetsző bútorlapot, és mi legyártjuk önnek a frontját. Akár új bútort készít, akár felújít, a jól megválasztott front nagyon fontos, hiszen hosszú éveken keresztül ez határozza meg az arculatát a lakásának.


Elege van a megereszkedő ajtókból? Nyikorgó és elakadó tolóajtókból?

Ha nálunk rendeli meg bútorát, akkor ilyen problémái hosszú évekig garantáltan nem lesznek. Az általuk épített bútorokba kizárólag Blum és Salice bútorpántokat, Laguna tolóajtó vasalatokat, Forest önbehúzós fiókokat használunk fel. A figyelmét csak akkor hívjuk erre fel, ha ettől eltérünk.